Close window
Produttore: Bakery Hill
Region: Australia
Type: Single Malt Whisky
Peated: No
Located in the south of Australia, Baker Hill distillery was founded in 1998 by David Baker, of biochemical profession. The first release was in the year 2000.
No peated barley is a local product, purchased from an Australian farmer, while the peatd barley comes from UK. The refining is made in 50 liters barrels, to help a better interchange with the wood.
Solar and rich this Double Wood was refined in French durmast barrels. Profile creamy and expressive, mix of malted and wooded (candied citrus, apple, pear, pineapple) notes, but also spices (pepper, nutmeg) and tastefully wooden (durmast). Coconut milk and vanilla.
P. IVA: 10136160016 - Privacy Policy - Cookies -
Powered by Blulab
Prezzo al grado
I distillati presentano percentuali diverse di alcol. Partendo da questo presupposto abbiamo definito un parametro che vi permetterà di comparare meglio i diversi prezzi. Il parametro viene calcolato dividendo il prezzo della bottiglia per la gradazione alcolica. La gradazione alcolica (o titolo alcolometrico) è la quantità di alcol puro (etanolo) contenuto nella bevanda alcolica.
Prezzo a dose
Con questo parametro indichiamo il prezzo di una singola dose (abbondante) di distillato pari a 4 cl. La si calcola dividendo il prezzo della bottiglia per la sua quantità (espressa in cl), quindi si moltiplica per i centilitri della singola dose consigliata.